July, 2020

now browsing by month

 

Upper Garage room renovation.

The Client is very pleased with the improvement of a 1st floor garage storage space. This is now an Office (or potential additional guest room).

The garage had an existing timber staircase with balustrades to the storage space. The floor area is now increased by extending it into the stairwell and changing the balustrades to a partition wall. Two additional partition walls are built under the horizontal roof timbers to create hidden storage areas.

To improve the energy efficiency, the roof is now insulated and the whole room plastered and decorated.

The Client is impressed with the finished work, resulting in another Project at the property – replacement of a kitchen.

From this
To a new multi purpose room with hidden storage.